Intégrad

Kernwaarden

Organisatie ontwikkeling

Intégrad richt zich op het tot volle bloei laten komen van de unieke identiteit van mensen en organisaties. Wij bieden trainingen die invulling geven aan de onderdelen van identiteit, op basis van het ID-model. Dit model brengt samenhang aan tussen alle onderdelen van de identiteit van een persoon, een team en een organisatie. De trainingen worden gegeven door trainers die ervaring hebben in het werkveld. 

Schermafbeelding-2015-03-06-om-13.07.56 (1)

Op organisatie niveau bieden we de volgende trainingen aan:

 1. Identiteit & leiderschap (identiteit)
  Voor een heldere koers en strategie. Door inspirerend en verbindend leiderschap. 
 2. Bouwen aan vertrouwen (integriteit)
  Integriteit en betrouwbaarheid in organisaties. Hoe werken we open en transparant, integer & betrouwbaar. Met heldere normen en waarden.
 3. Integraal besturen (integraal)
  Samenhang & beheersing. Door goed bestuur en heldere organisatie. Om risico’s te beheersen en de organisatie ‘in control’ te krijgen.
 4. Creativiteit als motor (inspirerend)
  Inspiratie, creatie & innovatie! Nieuwe concepten, producten en diensten ontwikkelen. Op naar een bruisende organisatie die denkt in mogelijkheden.
 5. Effectief & efficiënt (initiërend)
  Om bedrijfsprocessen soepel te laten lopen. Met kwaliteit en flexibiliteit, snelheid en zonder verspilling.
 6. Verbindende interactie (interactief)
  Externe en interne communicatie en presentatie. Goede onderlinge afstemming en samenwerking. Klantgerichte en heldere profilering.
 7. Meetbare waarden (impact)
  Organisaties met impact; resultaat en effect met toekomst. Goede (financiële) prestaties, maatschappelijke bijdrage.

Kenmerkend voor onze trainingen:

 • Praktisch en concreet toepasbaar
 • Sluit aan bij specifieke leerbehoeftes
 • Verankering in kennis, houding en gedrag
 • Aantoonbare resultaten in de praktijk

De trainingen worden vormgegeven door uit te gaan van een praktijkcase van de deelnemer. Zo wordt de training optimaal afgestemd op de persoon en organisatie. Met behulp van theorie krijgt de deelnemer aangrijpingspunten om de praktijksituatie te verbeteren (interactief leren). Ook wordt er aandacht besteedt aan de transfer naar de eigen werksituatie. Hiermee realiseren we concreet resultaat voor elke deelnemer.

Mogelijkheden
De trainingen worden modulair aangeboden. Ze zijn beschikbaar als leergang (reeks), als individuele training of als workshop. Zo kunt u een training inzetten voor een specifieke ontwikkeldoelen.

De organisatievorm is vrij te bepalen. U kunt kiezen voor een in-company training of een intern programma (met open inschrijving binnen de organisatie).