Intégrad

Kernwaarden

Recovery of turnaround

Financiering en een goed plan gaan hand in hand

Het gaat niet goed met uw bedrijf. U heeft financiering nodig. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? En hoe zorgt u ervoor dat er resultaten worden behaald? Het vinden van de juiste financiering voor uw situatie en een plan om hiermee aan de slag te gaan zijn essentieel om uit de problemen te komen. Intégrad biedt toegevoegde waarde in deze situaties. 

Een financier zal investeren in een onderneming met kans op rendement. Als een onderneming in zwaar weer verkeert, is er vaak direct financiering nodig. Financiering zonder degelijk herstelplan is geen optie. Bij Intégrad gaan een financiering gebaseerd op een goed plan, hand in hand.

Een verbeterplan is cruciaal. In hoofdlijnen richten we ons op de volgende onderdelen:

  • Korte termijn – Er moet zo snel mogelijk ingegrepen worden om de grootste problemen het hoofd te bieden. Er wordt geanalyseerd waar de urgente problemen zich bevinden. Hoe staan we er financieel voor? Hoe regelen we de korte termijn financiering? Hoe moeten we ingrijpen?
  • Middellange termijn – Hoe gaan we de kosten verder reduceren? Hoe gaan we werken aan verhogen van de inkomsten? Welke mensen moeten we inzetten om verbeteringen door te gaan voeren. Hoe gaan we onze financiering herstructureren?
  • Lange termijn – Hoe moet de strategie er voor de lange termijn uit gaan zien? Welke bedreigingen komen op ons af? Hoe gaan we groeien? Hoe gaan we onze ambitie realiseren?

Bent u met uw onderneming in zwaar weer terecht gekomen? Dan is het belangrijk dat u snel en goed handelt. Dat is moeilijk wanneer u in de situatie zit.
Neem dan contact op met Intégrad. Wij zien door onze kennis en ervaring in zulke situaties mogelijkheden om snel tot resultaat te komen.


Opdrachtgevers