Intégrad

Kernwaarden

Groei en opvolging

Groeien in waarde(n)!

U heeft succes en wil verder groeien. Maar hoe doet u dat? Uitbouwen van uw huidige positie of het overnemen van een andere partij? Of wilt u uw bedrijf overdragen, in de familie of aan een ander bedrijf? Elke keuze heeft financiële impact. Het is belangrijk dat u de juiste stappen neemt zodat uw keuzes goed overwogen zijn. Intégrad helpt bij dit proces. 

Alles draait om het creëren van waarde en waarden. Bij het creëren van waarde gaat het om het verbeteren van omzet, resultaat, marktpositie. En u wilt uw eigenheid van uw onderneming behouden en ontwikkelen, want in uw waarden schuilt uw succes. Uw doel is te komen tot een financiering waarmee u uw plannen en gewenste resultaten kan realiseren. Intégrad helpt u wanneer u zich één van de volgende vragen stelt:

  • Interne groei – Ik ga internationaal zaken doen. Mijn groei vereist samenwerking met een andere partij. De productiecapaciteit is niet toereikend, ik wil gaan uitbreiden.
  • Overname/fusie – Er is een bedrijf dat ik wil overnemen, onze producten en diensten passen echt goed bij elkaar. Ik zie een kans om de juiste markt te kunnen bedienen door samen te werken…of is fuseren een betere optie?
  • Opvolging/overdracht – Ik wil mijn bedrijf overdragen aan een familielid of kan ik het beter verkopen? Iemand wil mijn bedrijf kopen, wat moet ik doen?

Meer weten of een afspraak?

Financieren en investeren is maatwerk. Daarom gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om uw situatie en de mogelijkheden te bespreken.

Wij onderscheiden ons door onze visie op ondernemerschap en financiering, transparante en nuchtere aanpak en een sterk netwerk van ondernemers, professionals en investeerders.

Maak een afspraak met Coos de Vries of Richard Plas om door te praten over uw vragen.


Opdrachtgevers